Creeper brengt nieuwe track uit

Photo credit: Tom Barnes

Het duurt niet heel lang meer voordat het debuutalbum van Creeper uit zal komen. Mocht je onder een steen gelegen hebben, het debuutalbum zal de naam Eternity, in Your Arms heten en op 24 maart uitgebracht worden. Er is eerder al veel meer meer materiaal vrijgekomen, namelijk twee singles: deze dragen de titels Suzanne en Hiding With Boys. Nu is het de beurt aan de track Black Rain. Deze heeft, net als alle anderen, ook meteen een video erbij gekregen. Deze is onder het artikel te bekijken.

Mocht je al het nieuwe materiaal wel lekker vinden klinken, dan is er meer goed nieuws voor je: Creeper komt dit jaar namelijk ook nog naar Nederland! De info over dat concert kun je hier vinden.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten