Epica naar Nederland

Epica is misschien wel Nederland’s grootste trots in de wereld van Alternatieve muziek. De band is momenteel bezig met zijn wereldtour om het meest recente album, The Holographic Principle, te promoten. De afgelopen maand was de band in heel Europa te vinden en is binnenkort ook in Azië en Zuid Amerika te bezichtigen. Een Nederlandse datum ontbrak echter nog.

Toch laat Epica zijn thuisland niet in de kou staan, want op 11 juni zal hij Bibelot laten zien hoe Metal in Nederland klinkt. Natuurlijk kon de band dit in principe in zijn eentje doen, maar met vrienden erbij om je te ondersteunen lukt het altijd beter. Deze support zal gegeven worden door Evil Invaders en 3rd Machine. De prijs die je voor zo’n epische avond betaalt, is slechts €31,00 inclusief servicekosten.

Wil je nog even nadenken voordat je koopt, dan heb je nog minimaal tot zaterdag 25 februari, want dan gaan de tickets in de voorverkoop. De band heeft een paar dagen geleden ook een aftermovie van zijn Europese tour uitgebracht. Deze is hieronder te bekijken. Wil je het laatste nieuws over deze show en horen hoe het voorprogramma klinkt, dan kun je voor dit alles en meer hier terecht.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten