Justin Bieber laatste headliner Pinkpop 2017 & nieuws over ticketprijzen

Je hebt de titel natuurlijk al gelezen: ’s werelds meest geliefde en meest gehaatte popidool Justin Bieber zal op Pinkpop zijn Nederlandse festivaldebuut maken.

Al eerder waren Green Day en Kings of Leon als headliners voor het Zuid Limburgse festival aangekondigd. Justin Bieber zal op zaterdag 3 juni het festival afsluiten. In 2016 liet Bieber een niet al te goede indruk op het festivalpubliek achter met zijn optreden op het Britse V Festival, maar hopelijk weet hij dit jaar voor het Nederlandse festivalpubliek een betere show neer te zetten.

Ben je niet zo’n Belieber? Dan zijn er inmiddels ook al genoeg andere acts aangekondigd die je wel kunnen overtuigen naar het festival te komen. Deze kun je hier terugvinden.

Wil je eerst weten of je het wel kunt betalen, dan is er ook ander goed nieuws voor je. De ticketprijzen voor Pinkpop zullen dit jaar niet verhoogd worden en blijven dus hangen op €195,- voor een weekendkaart en €95,- voor een dagkaart. Deze prijzen zijn allebei al inclusief de servicekosten. De tickets zullen op zaterdag 11 maart in de voorverkoop gaan. Op 8 maart zal op de Pinkpop Perspresentatie het gros van de line-up bekend worden gemaakt.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten