Nieuwe namen Jera On Air

Het is bijna weekend en dat moet gevierd worden! Dat dacht Jera On Air vast ook, want er zijn zojuist een hele lading namen aan de poster toegevoegd. Nou ben je vast benieuwd wie deze namen zijn, maar laat me eerst nog even wat huishoudelijke informatie geven. Jera On Air vindt dit jaar plaats van 22 tot 24 juni plaats. Voor meer informatie, en de volledige line-up tot nu toe, klik je hier.

Okay, dan nu door naar de namen! Deze luiden als volgt: Suicidal Tendencies, Chelsea Grin, The Charm the Fury, Moose Blood, As It Is, Shvpes, The 101’s, Malevolence, Knuckledust, ’68, The Bennies, Antillectual, The Decline, Insanity Alert, F.O.D., Napoleon, Trash Boat, The JB Conspiracy, Coldburn, Not Scientists, Moments, Camp High Gain, Straightline, World Eater, The Tips, Never Forget en As Enemies Arise.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten