The Ready Set releaset nummer

Soms laat een band ver van tevoren al weten dat er iets aan komt, door middel van teasers en geheimzinnige posts op sociale media. Soms valt goed nieuws gewoon uit de lucht. Dit laatste is het geval bij The Ready Set. Gisteravond gooide de band heel casual een nieuw nummer op het internet, om iedereen die niet bezig is met de Super Bowl ook wat om handen te geven.

De nieuwe track heet Cotton Candy en is gemaakt in samenwerking met Call Me Karizma. Een naam die je misschien niet kent (nou, laten we eerlijk zijn: waarschijnlijk niet kent), maar mocht je na het luisteren van Cotton Candy benieuwd zijn naar wie Call Me Karizma is, dan is onderaan dit artikel een nummer van hem te vinden. Cotton Candy kun je uiteraard gewoon hieronder beluisteren.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten