Zanger Jake E. verlaat Amaranthe, band releaset video voor Boomerang

Slecht en goed nieuws van Amaranthe: zanger Jake E. heeft de band verlaten. Zowel op de huidige Amerikaanse tour als de afgelopen Europese tour werd Jake E. op het podium vervangen door Chris Adam Hedman Sörbye van Smash into Pieces, een band die op beide tours de support verzorgt/verzorgde. Jake E. is te horen op alle vier de Amaranthe albums te horen en was samen met gitarist Olof Mörck ook oprichter van de band. Het officiële statement kan je hier vinden.

UPDATE: Jake E. heeft bij Brave Words verteld dat hij zich niet meer in de visie van de band kon vinden. De zanger had dit gevoel al sinds maart 2016. Meer van zijn statement (in het Engels) vind je op Brave Words.

Gelukkig is er, zoals vermeld, ook goed nieuws: de band heeft vandaag het nummer Boomerang van een muziekvideo voorzien! Afgelopen paar dagen waren de teasers al op de facebookpagina van de band te vinden. In de video is de band bezig met een strakke overval waarin ze een wel heel specifiek voorwerp willen jatten. Misschien heb je het al wel geraden, maar dit is dus een boomerang! Wil je zien hoe de band te werk gaat? Je vindt de video hieronder.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten