Alice Cooper naar Nederland

Iets minder dan een jaar geleden (340 dagen om precies te zijn) schreven we een bericht vergelijkbaar aan deze. Ook toen werd aangekondigd dat Alice Cooper naar Poppodium 013 in Tilburg kwam.

Destijds moest tijdens het optreden van de band de brandweer nog uitrukken omdat de rookmachine overuren had gedraaid en een flinke rookpluim uit de afzuiging liet komen. Uiteindelijk was het enige vlammende in het Tilburgse concertgebouw de show van de band, maar het was wel een uniek verhaal. Hopelijk is de brnadweer nu op tijd ingelicht, want de show die Alice Cooper dit jaar komt geven, zal iets later plaatsvinden dan vorig jaar, namelijk op 4 december.

Tickets zullen vanaf 08:00 op zaterdag 4 maart voor €55,00 exclusief servicekosten over de digitale toonbank gaan. Vind je echter dat je minimaal een half maandsalaris aan een concertticket moet uitgeven, of wil je echt per se een paar minuten chillen met Alice Cooper, dan zijn er ook nog VIP pakketten van ongeveer €300,- en €650,- te verkrijgen. Details over de VIP pakketten en meer informatie over het optreden kun je hier vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten