DragonForce brengt nieuwe track uit

Britse power metal groep DragonForce komt vrijdag 19 mei met zijn achtste album genaamd Reaching into Infinity. De groep is druk bezig met tours aankondigen omtrent dit album, maar een Europese tour zit er op het moment helaas nog niet in. Vandaag brengt de band zijn eerste nummer uit, genaamd Judgement Day.

De track gaat weer wat richting de oudere tracks, met een epische keyboard-intro, gitaarwerk wat niet meer menselijk lijkt, blastende drums en een lengte van dik 6 minuten. Het geheel klinkt echt heerlijk en houdt de power er prima in. Als we DragonForce zelf mogen geloven krijgen we veel meer van dit soort tracks, dus laten we dat dan maar hopen!

Wil je zelf oordelen over de track? Je vind hem hieronder.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten