Graspop Metal Meeting maakt blokkenschema bekend

Het is alweer bijna tijd voor Graspop Metal Meeting 2017! Relatief gezien dan, want het festival zal pas op 16 juni van start gaan, maar die drie maanden zijn om voordat je het weet.

Er is nu al wel wat huiswerk te doen voor het echt zo ver is. Daar bedoel ik niet mee dat je moet beslissen welke bandshirts je wanneer gaat dragen, al is dat natuurlijk ook belangrijk. Graspop Metal Meeting heeft namelijk het blokkenschema al online gezet, zodat je nu al kunt kijken of je favoriete bands overlappen en verder je hele festival kunt plannen. Pak dus snel je markeerstift, potlood, pen of wat er verder ook in de buurt ligt; je kunt het blokkenschema hier vinden. Meer informatie over het festival vind je daarentegen hier. Veel puzzelplezier!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten