Seether voor drie shows naar Nederland

Op 12 mei zal er een nieuw Seether album de wereld in komen: dan komt het zevende schijfje van de band, Poison the Parish, uit. Dit moet natuurlijk gevierd worden en om dit te doen, zal er uiteraard een tour komen.

Waar is dat feestje, hoor ik je nou denken. Nou, dat feestje is altijd wel in de buurt, de band zal namelijk maar liefst drie keer in Nederland optreden! Als eerste is de Amsterdamse Melkweg aan de beurt, op 22 september. Op 23 september zal Seether naar de Groningse Oosterpoort komen, om het op 24 september af te sluit in de Tilburgse 013. Tickets gaan voor de Oosterpoort en 013 op 31 maart in de voorverkoop, voor de Melkweg show kun je nu al tickets halen. Voor meer informatie over de shows klik je hier voor Melkweg, hier voor De Oosterpoort en hier voor 013.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten