Slam Dunk maakt line-up Uprawr stage bekend

Het duurt nog maar iets meer dan een maand voordat Slam Dunk losbarst, maar er is nog genoeg om aan te kondigen! Zo moeten we nog het tijdschema krijgen, een aantal bands en een heel podium.

Wat, een podium? Jazeker, want er was nog niks over de line-up van de Uprawr stage bekend. Dit jaar zullen op dit podium de akoestische en electronische artiesten worden samengevoegd, want nadat alle feels zijn gevoeld, komen de DJ’s van Uprawr om de voetjes van de vloer te krijgen. Wie deze DJ’s zijn is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is de akoestische line-up, die als volgt luidt: I Am the Avalanche, Nightmare of You, Grumble Bee, Louise Distras, The Lion and the Wolf en Lizzy Farrall.  Voor meer informatie over Slam Dunk klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten