Bullet for My Valentine kondigt live DVD aan

Afgelopen november was Bullet for My Valentine druk bezig met touren. De heren zijn ook in Nederland geweest, maar helaas waren de meest speciale shows van deze tour alleen in de UK te zien. De band heeft namelijk zijn debuutalbum, The Poison, in zijn geheel gespeeld.

Ook al konden wij alleen van de normale show genieten (wat wij daarvan vonden kun je hier lezen), toch kun je binnenkort toch meekrijgen hoe The Poison live klinkt. Er zal namelijk een DVD worden uitgebracht waarop deze set te zien is. Ben je toch meer van het latere werk van Bullet for My Valentine? Dan kom je ook aan je trekken met de nieuwe DVD, want ook de ‘gewone’ show zal hierop staan. Het schijfje zal Live at Brixton: Chapter Two heten en komt op 28 juli uit. Via deze link kun je alvast een pre-order plaatsen, mocht je dit willen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten