Nieuwsoverzicht 15 mei 2017

Het is de laatste tijd een beetje druk bij de redactie, maar dat betekent niet dat we jullie zonder nieuws willen laten zitten! Bij deze gaan we dus een nieuw idee uitproberen: een nieuwsoverzicht, waarin je in één oogopslag alles kunt zien wat er gebeurd in de muziekwereld. Vandaag met onder andere Miss May I, DragonForceIn This Moment en Blink-182.

DragonForce releaset Ashes of the Dawn met video

Britse power metal formatie DragonForce komt aankomende vrijdag met zijn nieuwe album Reaching into Infinity en vandaag is de derde single van dit schijfje uitgebracht. Het gaat hier om de track Ashes of the Dawn. Keyboardist Vadim Pruzhanov is hier in verband met familiezaken niet in te zien en zal ook komende tour niet aanwezig zijn.

Bekijk DragonForce - Ashes of the Dawn

Brojob releaset nieuwe single

Brojob bracht een nieuwe single uit, dit keer een cover van $UICIDEBOY$! De anonieme deathcore band heeft het nummer Paris een felroze jasje gegeven dat we ondertussen van de heren mogen verwachten.

Beluister Brojob - Paris

In This Moment kondigt nieuw album aan, releaset nummer

In This Moment weet duidelijk hoe je fans meteen nieuwsgierig krijgt naar je nieuwe album: je brengt er gewoon even een nieuw nummertje bij uit! De band heeft zijn album Ritual aangekondigd voor 21 juli en bracht tegelijkertijd de nieuwe track Oh Lord uit, inclusief videoclip.

Bekijk In This Moment - Oh Lord

Miss May I brengt nieuw nummer uit met clip

Het duurt nog even voordat het nieuwe album van Miss May I uit komt; het schijfje komt pas 2 juni uit. Na Lost in the Grey brengt de band nu Shadows Inside uit van het gelijknamige album. De track is ook meteen voorzien van een videoclip. Benieuwd wat wij van het album vinden? Onze review komt morgen online!

Bekijk Miss May I - Shadows Inside

Nieuwe While She Sleeps clip

Het goede nieuws eindigt daar gelukkig niet, want While She Sleeps bracht een nieuwe videoclip uit voor Empire of Silence van zijn nieuwste album You Are We, waarvan je onze review hier kan vinden.

Bekijk While She Sleeps - Empire of Silence

Blink-182 brengt nummer uit met lyric video

De nieuwe muziek was gelukkig nog niet op! Blink-182 brengt binnenkort een deluxe edition uit van zijn album California en vandaag kregen we een nieuw nummer van dit plaatje! Het nummer gaat onder Wildfire en is meteen vergezeld door een lyric video, zodat je de track lekker mee kan bléren!

Beluister Blink-182 - Wildfire

PVRIS naar Utrecht

Na al die nieuwe muziek mag er wel even iets anders voorbij komen: PVRIS zal op vrijdag 17 november in de Ronda van TivoliVredenburg te vinden zijn! Kaarten gaan vrijdag 19 mei om 10:00 in de voorverkoop en zullen voor €18,50 exclusief servicekosten verkocht worden. Eventuele supports zijn nog niet bekend. Meer informatie vind je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten