Nieuwsoverzicht 17 mei 2017

Het is de laatste tijd een beetje druk bij de redactie, maar dat betekent niet dat we jullie zonder nieuws willen laten zitten! Bij deze gaan we dus een nieuw idee uitproberen: een nieuwsoverzicht, waarin je in één oogopslag alles kunt zien wat er gebeurd in de muziekwereld. Vandaag met onder andere: Papa Roach, Helloween en Rancid.

Papa Roach keert terug naar Nederland

Het heeft even geduurd, maar Papa Roach zal later dit jaar weer in een Nederlandse zaal te zien zijn! De heren zullen dit keer de zaal platspelen bij Poppodium 013. De band zal op 29 september te zien zijn. Kaartjes kosten €35,00 exclusief servicekosten en als je zeker wilt zijn dat je er bij bent moet je er vroeg uit: de voorverkoop start aankomende vrijdag om 08:00. Support wordt verzorgd door Frank Carter & the Rattlesnakes. Meer informatie is hier te vinden.

Helloween reünie naar Nederland

Poppodium 013 heeft nog meer leuks voor je, want op 20 november komt Helloween met de Pumpkins United Tour de zaal drie uur lang vermaken. De band zal met de huidige line-up spelen, maar vult deze ook nog even aan met originele gitarist Kai Hansen en vocalist Michael Kiske. Er zal geen support zijn deze avond. Kaartjes kosten €39,00 exclusief servicekosten en zullen vrijdag om 10:00 in de verkoop gaan. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Secrets covert Ed Sheeran

Secrets was onder indruk van Ed Sheeran’s Shape of You, maar besloot dat dit nummer in zijn eigen stijl misschien nog wel beter klinkt. Het nummer heeft meteen een studio clip erbij gekregen, dus je hebt ook meteen iets om te kijken tijdens het luisteren.

Bekijk Secrets - Shape of You (Ed Sheeran Cover)

Carpenter Brut voor twee shows naar Nederland

Carpenter Brut zal tijdens zijn Europese tour in 2018 twee podia in ons kleine landje aandoen: hij zal een keer in Amsterdam te zien zijn bij Melkweg en een keer in Eindhoven bij Effenaar. De show in Melkweg vindt plaats op 16 maart en kost je €18,50 exclusief lidmaatschap en servicekosten. Voor meer informatie over deze show kun je deze link volgen. De show in Effenaar zal op 18 maart zijn en kost je €20,00 exclusief servicekosten. Voor meer informatie over deze show kun je hier klikken. Voor beide shows is de voorverkoop per direct van start gegaan.

Rancid brengt nieuw nummer uit

Rancid heeft een nieuw nummer van zijn aankomende album, genaamd Trouble Maker, uitgebracht onder de naam Telegraph Avenue. De track heeft er meteen een nieuwe video bij gekregen, dus dat is extra hard genieten!

Bekijk Rancid - Telegraph Avenue

Too Close to Touch releaset video

Too Close to Touch heeft vandaag een vette video uitgebracht voor Miss Your Face. Het is een zeer fijne video, want het voelt of je zelf tussen de band staat! Zeker een aanrader om even te bekijken.

Bekijk Too Close to Touch - Miss Your Face
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten