Nieuwsoverzicht 20 mei 2017

De muziekwereld staat nooit stil en ook de afgelopen 24 uur is er weer aardig wat gebeurd. Daarom is het dus weer tijd voor een nieuwsoverzicht, vandaag met onder andere All Time Low, Dead by April en Iced Earth.

Iced Earth releaset nummer

Iced Earth brengt 16 juni zijn nieuwe album Incorruptible uit en heeft vandaag weer een nummer gereleased! Naast Seven Headed Whore en Raven Wing kun je nu ook luisteren naar Great Heathen Army!

Beluister Iced Earth - Great Heathen Army

Dead by April naar Nederland

Na de release van Worlds Collide (onze review vind je hier), is het tijd voor Dead by April om een tour door Europa te doen en gelukkig late ze Nederland niet achterwege. Op vrijdag 15 september zal de band in de Helling staan. Kaartjes kosten je €12,00 exclusief servicekosten en gaan maandag 22 mei om 10:00 in de verkoop. Voor meer informatie kun je deze link volgen.

All Time Low releaset nummer

Ook All Time Low komt binnenkort met een nieuw album: Last Young Renegade zal vanaf 2 juni verkrijgbaar zijn, maar vandaag heeft de band weer een voorproefje voor je! Het nummer heet Nice2KnoU (nee, ik heb hier niet mijn gezicht in mijn toetsenbord geramt) en is meteen voorzien van een video!

Bekijk All Time Low - Nice2KnoU

Miss May I brengt nieuw nummer uit

Ook Miss May I heeft nieuwe muziek voor je, ditmaal in de vorm van Swallow Your Teeth, een nummer wat te vinden zal zijn op zijn nieuwe album Shadows Inside (onze review vind je hier). Het nummer is op Spotify te beluisteren.

Muse releaset nummer

Het zal nog even duren voor we een nieuw Muse album kunnen verwachten, maar in de tussentijd zullen we wel regelmatig nieuw materiaal te horen krijgen! Het eerste nieuwe nummer, Dig Down, is inmiddels online verschenen.

Beluister Muse - Dig Down
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten