Nieuwsoverzicht 22 mei 2017

De muziekwereld staat nooit stil en ook de afgelopen paar dagen is er weer aardig wat gebeurd. Daarom is het dus weer tijd voor een nieuwsoverzicht, vandaag met onder andere: Avatar, Of Mice & Men en Neck Deep.

Neck Deep kondigt album aan, releaset twee nummers

Wat is beter dan een album aankondiging? Een album aankondiging met twee nieuwe nummers erbij natuurlijk! Neck Deep is dit gelukkig met mij eens, want de band heeft zijn nieuwe album The Peace and the Panic aangekondigd voor 18 augustus en heeft meteen twee nummers uitgebracht onder de titels Happy Judgement Day en Where Do We Go When We Go, beiden met video!

Bekijk Neck Deep - Happy Judgement Day
Bekijk Neck Deep - Where Do We Go When We Go

All Time Low naar Nederland

All Time Low stond afgelopen april nog in de Melkweg (onze review vind je hier), maar de band komt in oktober al weer terug! Dit keer zal de band een iets grotere zaal betreden, namelijk AFAS Live. De kaartjes zullen vrijdag 26 mei om 10:00 over de digitale toonbank gaan voor €35,00 per stuk exclusief servicekosten. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Drie nieuwe namen voor Baroeg Open Air

Baroeg Open Air vindt pas in september plaats, maar de poster telt ondertussen toch al elf namen! Vandaag zijn Inferum, The Devil’s 3rd en Drunken Dolly aan de line-up toegevoegd. Ze zullen alle drie op de Talent Stage staan, dus het begin van je dag zit in ieder geval wel goed! De rest van de informatie voor dit festival vind je hier.

Of Mice & Men brengt nieuw nummer uit

Of Mice & Men bracht een nieuw nummer uit genaamd Back to Me. Het nieuwe nummer heeft meteen een videoclip gekregen met livebeelden van o.a. Fort Rock en Carolina Rebellion, dus je kan meteen van wat heerlijke festivalbeelden genieten!

Bekijk Of Mice & Men - Back to Me

Arch Enemy kondigt album aan

Arch Enemy bracht in 2015 zijn laatste album War Eternal uit, dus het is tijd voor een opvolger! Deze zal de naam Will to Power dragen en wordt 8 september gereleaset. De band heeft geteased dat we in het begin van 2018 een nieuwe tour kunnen verwachten. De band zal een maand voor de release van het album op Into the Grave staan, maar de vraag is nog maar of we dan nieuw materiaal zullen horen.

Avatar kondigt deluxe album aan

Herinner je je Avatar’s Feathers & Flesh nog? Het schijfje kwam vorig jaar op 13 mei uit en krijg nu een uitbreiding erbij! De deluxe versie van het album komt 2 juni uit en zal als naam Feathers & Flesh (In His Own Mind) dragen. Hoeveel extra nummers deze versie zal bevatten is op het moment nog niet bekend.

Enter Shikari brengt nieuw nummer uit

Enter Shikari heeft een nummer uitgebracht en dit deden de heren niet alleen; Big Narstie heeft de band meegeholpen op dit nummertje. Supercharge is nu te beluisteren op Spotify.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten