Nieuwsoverzicht 24 mei 2017

De muziekwereld staat nooit stil en ook de afgelopen paar dagen is er weer het een en ander gebeurd. Daarom is het dus weer tijd voor een nieuwsoverzicht, vandaag met onder andere Enter Shikari, Call it Off en DOOL.

Enter Shikari dit jaar nog terug naar Nederland

Op 12 mei waren de heren van Enter Shikari nog in TivoliVredenburg te vinden, maar 29 november is de band alweer terug in het land! De band zal dit keer in de ietwat grotere zaal van AFAS Live staan. Support zal verzorgd worden door Lower Than Atlantis en Astroid Boys. Kaartjes voor dit spektakel zullen per stuk zo’n €25,00 exclusief servicekosten uit je portemonnee trekken en gaan vrijdag 26 mei om 10:00 in de verkoop. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Nieuwe naam Werfpop

Werfpop, een gratis festival in Leiden, heeft weer een naam aan de affiche toegevoegd. DOOL is de volgende naam, naast Apocalyptica. Meer info over dit festival is hier te vinden.

In Hearts Wake brengt nummer uit

Het album Ark van In Hearts Wake komt op 26 mei (ja, dat is aankomende vrijdag) uit, maar de band besloot vandaag nog een track te releasen. De track draagt de naam Waterborne en is het luisteren zeker waard!

Beluister In Hearts Wake - Waterborne

Stone Sour naar Nederland

Stone Sour komt op 23 november naar Nederland. De show zal plaatsvinden in het Klokgebouw in Eindhoven en support zal verzorgd worden door The Pretty Reckless. Kaartjes gaan vrijdag 26 mei om 12:00(!) in de verkoop en gaan voor €39,00 exclusief servicekosten over de digitale toonbank. Meer informatie is hier te vinden.

Call it Off kondigt Nederlandse tour aan

De heren van Call it Off zullen de laatste twee maanden van 2017 het hele land door reizen. De heren zullen in totaal 18 shows spelen! Om dit even overzichtelijk voor je te maken, staat hieronder een lijstje. Prijzen verschillen per locatie, kaartjes gaan vrijdag 26 mei om 10:00 in de verkoop voor de meeste locaties.

 • 02-11 Willem Twee, Den Bosch
 • 03-11 Victorie, Alkmaar
 • 10-11 De Piek, Vlissingen
 • 11-11 Mezz, Breda
 • 16-11 Luxor, Arnhem
 • 17-11 Metropool, Hengelo
 • 18-11 Simplon, Groningen
 • 23-11 Hedon, Zwolle
 • 30-11 Fluor, Amersfoort
 • 01-12 Underground, Lelystad
 • 02-12 Oefenbunker, Landgraaf
 • 07-12 Patronaat, Haarlem
 • 08-12 Merleyn, Nijmegen
 • 09-12 Rotown, Rotterdam
 • 15-12 Helling, Utrecht
 • 16-12 Bolwerk, Sneek
 • 21-12 Paradiso, Amsterdam
 • 23-12 Effenaar, Eindhoven
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten