Nieuwsoverzicht 25 mei 2017

De muziekwereld staat nooit stil en ook de afgelopen paar dagen is er weer het een en ander gebeurd. Daarom is het dus weer tijd voor een nieuwsoverzicht, vandaag met onder andere Memphis May FireBeartooth en Werfpop.

Memphis May Fire releaset video voor That’s Just Life

Het meest recente schijfje van Memphis May Fire is alweer een tijdje uit, maar dat betekent niet dat er verder niks meer mee gedaan wordt! Vandaag is er een video uitgebracht voor het nummer That’s Just Life, waarin verschillende mensen een klein blikje in hun leven geven.

Bekijk Memphis May Fire - That's Just Life

Beartooth brengt video uit voor Sick of Me

Wereldwijd worstelen veel mensen met depressie. Zo ook Beartooth frontman Caleb Shomo. In de nieuwe video voor Sick of Me praat hij over wat hem helpt met zijn depressie en zijn er ook drie andere mensen die aan het woord komen. De video is een beetje een lange zit, maar het is altijd fijn om te weten dat je niet alleen bent.

Bekijk Beartooth - Sick of Me

CrazyEightyEight covert The Killers

Jarrod Alonge heeft de volgende cover van zijn nieuwe project, CrazyEightyEight, alweer uitgebracht. Ditmaal is het een cover van The Killers‘ When You Were Young. Morgen zal er weer een nieuwe cover uitkomen, dus hou het in de gaten als je dit project goed vindt klinken!

Beluister CrazyEightyEight - When You Were Young (The Killers cover)

Electric Century releaset nummer

Heb je inmiddels het debuutalbum van Electric Century al helemaal grijsgedraaid? Dan heb je nu geluk, want Mikey Way en David Debiak hebben inmiddels een nieuw nummer uitgebracht, onder de naam You Got It All Wrong. Het is niet bekend of er snel een nieuw album zal volgen, maar dat krijgen we vanzelf wel te horen.

Beluister Electric Century - You Got It All Wrong

Werfpop kondigt volgende naam aan

Het is al bijna juli (okay, nog steeds niet, maar we kunnen hopen) en Werfpop is in sneltreinvaart de line-up voor 16 juli bekend aan het maken. De vierde band is inmiddels aangekondigd en staat bekend onder de naam Death Alley. Hopelijk volgt de rest snel! Voor meer informatie over het festival klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten