Nieuwsoverzicht 26 mei 2017

De muziekwereld staat, net als onze aardbol, gelukkig nooit stil. Daarom presenteren wij ook vandaag weer een nieuwsoverzicht, ditmaal met onder andere Alestorm, Korpiklaani en Oceans Ate Alaska.

Alestorm releaset video

Alestorm’s nieuwe album No Grave but the Sea is vandaag uitgekomen (onze review vind je hier), maar vandaag heeft de band ook een video uitgebracht voor Fucked with an Anchor! De video is opgenomen tijdens de opnamen in de studio voor opname-ception. Dus wil je vocalist Christopher Bowes graag iets te blij op dit nummer zien dansen, dan moet je deze video zeker kijken!

Bekijk Alestorm - Fucked with an Anchor

Korpiklaani naar Nederland

Korpiklaani komt zondag 18 februari maar Nederland en gelukkig staat de band er niet alleen voor: Arkona, Heidevolk en Trollfest zullen de band vergezellen in de Melkweg! Kaartjes voor dit heerlijke avondje zijn per direct in de verkoop gegaan voor €30,00 exclusief servicekosten en lidmaatschap. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Oceans Ate Alaska brengt nummer met lyric video uit

Oceans Ate Alaska heeft een nieuw nummer genaamd Covert uitgebracht en hem meteen voorzien van een lyric video, zodat je precies weet wat je moet zingen/schreeuwen als de band in Baroeg Rotterdam staat!

Beluister Oceans Ate Alaska - Covert

FortaRock kondigt data en locatie voor 2018 aan

Dit jaar is FortaRock slechts een dag in Doornroosje, maar volgend jaar zal het evenement weer in het Goffertpark zijn en het zal ook weer twee dagen beslaan! Het festival zal vrijdag 1 en zaterdag 2 juni plaatsvinden. Verder is er nog niets bekend, maar de voorpret kan in ieder geval beginnen!

Ice Nine Kills releaset nummer

De fans mochten Ice Nine Kills vertellen welk verhaal de heren ditmaal in een nummer moesten veranderen. Er werd gekozen voor het boek The Shining van Stephen King en het nummer is nu eindelijk uitgebracht! De track gaat onder de naam Enjoy Your Slay en is in samenwerking met Sam Kubrick (Shields) opgenomen.

Beluister Ice Nine Kills - Enjoy Your Slay

CrazyEightyEight covert Halsey

Heb je inmiddels al genoeg covers gehoord van Jarrod Alonge’s nieuwe project, CrazyEightyEight? Nou, dan heb je geen geluk deze keer, want er is gewoon nog een cover uitgebracht. Ditmaal pakt de band Halsey‘s Colors aan.

Beluister CrazyEightyEight - Colors (Halsey cover)

Broadside brengt video uit voor Paradise

Het duurt nog een paar weken voor het nieuwe Broadside album uit zal komen, maar dat betekent voor nu dat de band regelmatig in het nieuws is. Deze keer hebben de heren een video uitgebracht voor het nummer Paradise. Het nieuwe album, dat toevallig ook Paradise zal heten, komt op 16 juni uit.

Bekijk Broadside Paradise

Halsey releaset nummer

Ook Halsey zal binnenkort met een nieuw album komen en brengt daar nog even snel een voorproefje van uit. Het nummer Strangers, featuring Lauren Jauregui (Fifth Harmony), is inmiddels te beluisteren. hopeless fountain kingdom komt op 2 juni uit.

Beluister Halsey ft. Lauren Jauregui - Strangers
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten