Sum 41 brengt video uit

Sum 41 is alweer een tijdje terug en dat is goed te merken. Een tijd geleden is er een nieuw album uitgebracht, 13 Voices geheten. Nou ja, is het nog echt nieuw als het schijfje meer dan een half jaar geleden is uitgekomen? Ach, er zijn oudere albums.

Nou zal de band deze zomer onder andere op Pinkpop te zien zijn, maar daar moet je natuurlijk goed op voorbereid zijn. Je kunt niet met koude spieren gaan moshen en springen, dus daar heeft de band wat op gevonden: samen met een aantal fans is er een video gemaakt voor Goddamn I’m Dead Again, waarin je de heren al ziet spelen en de fans los ziet gaan. De beste manier om je moves alvast te oefenen! Dus maak wat ruimte, trek je festivalschoenen aan en zet de video hieronder aan.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten