Nieuwsoverzicht 16 juni 2017

De muziekwereld staat nooit stil, dus hebben we weer een dosis nieuws voor je! Vandaag met onder andere de Impericon Never Say Die! Tour en In this Moment!

Impericon Never Say Die! tour keert terug

De Impericon Never Say Die! tour keert weer terug naar Nederland! Op 9 november kun je de volgende bands in Haarlem vinden: Emmure, Deez Nuts, Chelsea Grin, Kublai Khan, Sworn in, Lorna Shore en Polaris. Een kaartje voor deze avond kost je slechts 25,40 (inclusief servicekosten) en is per direct verkrijgbaar. Meer informatie kun je hier vinden.

Queens of the Stone Age naar Ziggo Dome

Queens of the Stone Age zal op 12 november de Ziggo Dome plat komen spelen op de Villains tour, behorende bij het album dat 25 augustus uit zal komen. Een kaartje zal je, afhankelijk van welke rang, tussen de €44,00 en €53,00 kosten, exclusief servicekosten. Kaartjes gaan donderdag 22 juni om 10:00 in de reguliere verkoop. Voor meer informatie kun je hier klikken.

The Plot in You brengt nummer uit

Fearless Records heeft een goede slag geslagen: het label heeft namelijk The Plot in You weten te contracteren! Om het feestje nog mooier te maken heeft de band een nieuw nummertje uitgebracht, met een videoclip erbij. Het nummer draagt de naam Feel Nothing. Benieuwd of dit nummer gevoelens bij jou kan opwekken? Snel luisteren dan maar!

Bekijk The Plot in You - Feel Nothing

Dance Gavin Dance releaset track

Dance Gavin Dance is deze zomer druk bezig met de Vans Warped Tour en heeft een nieuw nummer uitgebracht om fans toch even snel nieuw geluid te laten horen. Het nummer hoort niet bij een album, draagt de naam Summertime Gladness en heeft direct een video gekregen!

Bekijk Dance Gavin Dance - Summertime Gladness

Five Finger Death Punch speelt goedmakertje

Je zal het nieuws dat Five Finger Death Punch maandag een zeer teleurstellende, korte show gaf in het Tilburgse poppodium 013. De band zal om dit goed te maken maandag 19 juni terugkeren. Mensen met een kaartje voor de show van 12 juni krijgen prioriteit op de gratis tickets, maar als ze niet op zijn, kan je ze ook voor noppes bemachtigen zonder er zelf bij te zijn geweest (dit is vanaf zondag 18 juni 12:00, maximaal een ticket per persoon). De show is wel, net als de rest van de tour, met vocalist Tommy Vext (Bad Wolves) in plaats van Ivan Moody. Support komt van het Nederlandse Present Danger. Meer informatie, over onder andere de tickets, kun je hier vinden.

Thy Art is Murder brengt nieuw nummer uit en kondigt album aan

Sinds de terugkeer van vocalist CJ McMahon is Thy Art is Murder druk bezig met nieuw materiaal. De track No Absolution is al een tijdje uit, maar vandaag verscheen de nieuwe track Slaves Beyond Death, welke meteen voorzien is van een video, en kondigde de band bijbehorend album Dear Desolation aan voor 18 augustus.

Bekijk Thy Art is Murder - Slaves Beyond Death

Cradle of Filth kondigt album aan

Cradle of Filth maakt zich klaar voor zijn twaalfde album! Het schijfje zal de naam Cryptoriana – The Seductiveness Of Decay dragen en is vanaf 22 september te krijgen. De album artwork is ook al gepubliceerd, maar een tracklist of nieuwe muziek ontbreekt helaas nog.

Jack the Envious releaset nummer

Jack the Envious heeft is druk bezig met zijn tweede EP In Your Own Way. Vandaag hebben we de tweede single, Guilty, gekregen, inclusief videoclip. Het nummer is veelbelovend, dus hou je oren open voor de EP!

Bekijk Jack the Envious - Guilty

 In this Moment brengt nummer uit

We zijn nog niet klaar met de nieuwe muziek! Ook In this Moment heeft een nieuw nummertje voor je. Het nummer mag dan wel Roots heten, maar heeft meer de vibes van Blood dan van de roots van de band. Het nummer heeft meteen een lyric video gekregen, zodat je weet wat je met Maria Brink mee mag zingen.

Bekijk In this Moment - Roots

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten