Nieuwsoverzicht 21 juni 2017

Net als die vervelende klasgenoot/collega die altijd over alles wel een vraag weet, is de muziekwereld nooit stil. Gelukkig hoef je niet naar al het geblaat te luisteren, want wij brengen je weer een nieuwsoverzicht! Vandaag met onder andere GrooVenoM, Silverstein en Stray from the Path.

GrooVenoM stopt voor onbepaalde tijd

De heren van GrooVenoM zullen voor onbepaalde tijd stoppen met de band. Over de reden hierachter is alleen bekend gemaakt dat het om ‘privé redenen’ zou gaan. De post van de band zelf kun je hier lezen.

Data Graspop Metal Meeting 2018 bekend

Graspop Metal Meeting 2017 is maar net afgelopen, maar de data voor 2018 zijn al aangekondigd! Volgend jaar beslaat het festival vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni, dus markeer die data maar vast in je agenda!

Stray from the Path terug naar Nederland

Ja, dat lees je goed! Stray from the Path stond twee weken terug nog in Patronaat (de review vind je hier) en in december waren ze met The Amity Affliction en Northlane in de Melkweg te vinden. Blijkbaar is twee keer binnen een jaar naar Nederland niet genoeg, want in oktober staat de band in Dynamo! Op 11 oktober zal de band de mainstage beklimmen, maar met welke bands ze dit zullen doen is nog onbekend en zal binnen een paar weken worden aangekondigd, aldus Dynamo. Tickets gaan voor €15,00 (exclusief servicekosten) per stuk over de digitale toonbank. Meer informatie is hier te vinden.

Silverstein releaset track

Silverstein komt 14 juli met zijn nieuwe album Dead Reflections en vandaag bracht de band een nieuw nummer van dit schijfje uit. Lost Positives is een zachtere track dan je normaal van de band verwacht, maar is er zeker niet minder op geworden!

Beluister Silverstein - Lost Positives

MTV Headbanger’s ball 2017 aangekondigd

Het jaarlijkse evenement keert dit jaar terug in de Ronda van TivoliVredenburg. De datum zal de meeste mensen beter uitkomen dan de sinterklaasavond die vorig jaar geprikt was: dit jaar zal het evenement op 28 november plaatsvinden. De line-up bestaat dit jaar uit Max & Iggor Cavalera, Overkill, Insomnium en Deserted Fear. De prijs voor dit evenement of de datum waarop de voorverkoop start is op dit moment nog onbekend. Voor meer informatie kun je onze site of die van TivoliVredenburg zelf in de gaten houden.

Concert Trash Boat verplaatst

Dynamo heeft zich ingeleefd in de fans van Trash Boat, die blijkbaar massaal ook bij Neck Deep (die in de Melkweg zal staan) wilden zijn en heeft de show twee dagen verschoven naar 19 oktober! Geweldig nieuws dus voor de fans, maar fans van WSTR zullen ze moeten teleurstellen: de band kan helaas niet op de nieuwe datum. Meer informatie is te vinden op de site van Dynamo zelf.

Foo Fighters kondigt album aan

Het heeft misschien even geduurd, maar dan is de kogel toch echt door de kerk: Foo Fighters zal 15 september een nieuw album uitbrengen! Het schijfje zal de naam Gold and Concrete dragen en bevat onder andere het nummer Run waarmee fans ongeveer een maandje terug verrast werden. Meer info over het album is helaas nog niet bekend.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten