Nieuwsoverzicht 29 juni 2017

De muziekwereld is misschien wel iets rustiger van de zomer, maar alsnog houdt hij nooit helemaal op! Daarom hebben we nu ook weer een nieuwsoverzicht gemaakt, zodat je gewoon van het seizoen kunt genieten en met een oogopslag weer up-to-date van het laatste nieuws kunt zijn! Vandaag met onder andere Baroeg Open Air, While She Sleeps en The Overslept.

Baroeg Open Air maakt line-up compleet

De festivalgangers onder ons zullen nog bij aan het komen zijn van de afgelopen maand (er was elke week wel een goed festival, hoe moeten we dat ooit volhouden), maar gelukkig is er al genoeg om weer naar uit te kijken! Zo is de line-up van Baroeg Open Air inmiddels compleet gemaakt. Met CenobitesTokyo Blade en afsluiter van de dag Destruction is de line-up compleet. Tickets voor het festival zijn niet via deze link te halen (het festival is namelijk gratis!), maar daar kun je wel alle andere informatie vinden.

While She Sleeps naar Zwolle

Aan de andere kant van het land, in Zwolle, kun je binnenkort ook lekker harde metal horen. Op 23 augustus zullen de heren van While She Sleeps namelijk in de Hedon te vinden zijn. Tickets kosten €15,00 exclusief servicekosten en zijn via deze link te halen. Heb je de band op Jera On Air moeten missen? Grijp dan nu deze kans!

Memphis May Fire brengt nummer en video uit

Heb je zin in nieuwe Memphis May Fire? Okay, eigenlijk maakt het niet uit, want de band heeft een nieuw nummer uitgebracht! Hij gaat onder de naam Virus en is meteen voorzien van een video. Hoe de video eruit ziet ga ik nog even niet verklappen, maar de clip past goed bij het nummer. Het is nog onbekend of er ook een album aan zal komen. Virus kun je hieronder in ieder geval bekijken!

Bekijk Memphis May Fire - Virus

Creeper releaset video voor Misery

Creeper heeft al eerder een video uitgebracht voor Misery, maar heeft besloten om gewoon een tweede video hiervoor te maken. Waarom? Nou, omdat het kan! In deze video zie je alleen maar live beelden van de band’s headline tour en zijn set op Download Festival. Als je de band nog niet live hebt kunnen zien, is dit the next best thing! Je kunt de live video hieronder checken.

Bekijk Creeper - Misery

The Overslept covert Tygo en Selena Gomez

Heb je inmiddels de vorige cover van The Overslept al helemaal grijsgedraaid? Dat is natuurlijk een strikvraag, want dat is onmogelijk! Na Ed Sheeran van wat extra gitaren te hebben voorzien vonden de heren het nu tijd om Tygo en Selena Gomez‘ It Ain’t Me te coveren. Je raadt het vast al: dat heeft The Overslept dan ook gedaan! Wil je weten hoe dit klinkt? Dan hoef je alleen maar even hieronder te kijken.

Beluister The Overslept - It Ain't Me (Tygo&Selena Gomez cover)
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten