Nieuwsoverzicht 6 juni 2017

Brojob brengt single uit

Brojob is druk bezig met zijn nieuwe album en heeft ondertussen weer een nieuw nummertje voor je uitgebracht. Het nummer heet Tickle War en is gemaakt in samenwerking met CJ McMahon (Thy Art is Murder) en Tyler Shelton (Traitors).

Bekijk Brojob - Tickle War (feat. CJ McMahon and Tyler Shelton

Machine Gun Kelly naar Nederland

Dit weekend zette hij Pinkpop nog op zijn kop, maar in oktober komt Machine Gun Kelly alweer naar Nederland! Hij zal op 5 oktober in Tilburg te vinden zijn, bij Poppodium 013. Op 6 oktober kun je zijn rapkunsten komen bewonderen in de Oosterpoort in Groningen. De kaartjes gaan op vrijdag 9 juni om 10:00 in de verkoop en zullen per stuk €25,00 kosten, exclusief servicekosten.

Pete Adams verlaat Baroness, vervanger bekend

Pete Adams heeft na zo’n negen jaar met de band te hebben gespeeld Baroness verlaten. In een persbericht laat hij weten dat hij wat meer aandacht wil kunnen geven aan zijn leven thuis en bedankt de bandleden voor alle jaren. Gelukkig is Adams ook niet van plan zijn muzikale carrière bij deze stop te zetten, maar zal hij verder werken met Valkyrie. Hij zal vervangen worden door Gina Gleason, die op dit moment hard aan het oefenen is met de band. Wil je daar een fragment van zien? Dat kan hier.

Nieuwe namen Baroeg Open Air

Het gratis Rotterdamse festival Baroeg Open Air heeft drie nieuwe acts aangekondigd voor zijn Electronic Stage: The Outside Agency, FuntCase en Ritualz zullen zich ook op 9 september in het Zuiderpark laten zien. Hiermee is de line-up van de Electronic Stage compleet. Meer informatie over het festival en de andere artiesten die er spelen zijn hier te vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten