DISCOVER: Jason Waterfalls

Discover is een feature in ontwikkeling waarin je mogelijk de band van morgen ontdekt. Natuurlijk zijn er heel wat bands die graag groot willen worden, maar daar hebben zij natuurlijk jou voor nodig. Het is niet altijd makkelijk dat ene pareltje tussen de steeds grotere hoeveelheid beginnende bands te vinden. Hier hopen wij je mee te kunnen helpen door er eens in de zoveel tijd eentje uit te lichten.

Wie is Jason Waterfalls?

Je hebt de naam mogelijk al meerdere malen op de Nederlandse muzieksites langs zien komen en met goede reden. Jason Waterfalls heeft misschien dit jaar pas zijn eerste nummers uitgebracht, maar bestaat onder deze naam al sinds 2014. Daarvoor waren de heren al bezig onder de naam Deviation, waar meer poppunk-achtige muziek werd gemaakt.

Hoe klinkt het?

De sound is zeker volwassener geworden van het poppunk begin en de band zit nu vol in de poprock met een punkig randje. Het lijkt een beetje op de oude Di-Rect – kennen we die nog? Rollercoaster, Adrenaline, die kant kun je verwachten. Call It Off, maar net iets gelikter en radiovriendelijk. Het zou zo Amerikaans kunnen zijn, maar toch komen de heren gewoon uit Nederland.

Wat kan ik verwachten?

Een debuutalbum laat nog even op zich wachten, maar de mannen zijn vastbesloten om toch in de spotlights te blijven. Er is beloofd dat er regelmatig een nieuw nummer uit zal komen en de band is druk geweest met touren. Er is nog weinig bekend gemaakt voor de tweede helft van het jaar, maar met zo’n goede eerste helft van 2017 kunnen we nog genoeg verwachten!

Wat moet ik echt luisteren?

Eigenlijk is dit best wel makkelijk, want er zijn nog maar drie nummers uit. Het beste is dus gewoon om ze alle drie te beluisteren! Als je hierna naar meer snakt, kun je ze natuurlijk gewoon opnieuw beluisteren, of de band een keertje live gaan zien. Hij staat vast een keertje bij je in de buurt!

Beluister Jason Waterfalls - Burn
Beluister Jason Waterfalls - Universe
Beluister Jason Waterfalls - Drive
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten