Asking Alexandria, We Came as Romans en meer releasen nieuwe tracks

Er is deze week weer een hele lading nieuwe muziek uitgebracht om je voor te bereiden op alle albums die binnenkort uitkomen. Zo hebben we bijvoorbeeld de eerste Asking Alexandria track met Danny Worsnop sinds From Death to Destiny. Ook hebben we losse singles van Too Close to Touch en Combichrist te horen gekregen. Over dat alles en meer kun je hieronder het volledige verhaal lezen!

Nieuwe Asking Alexandria track met Danny Worsnop

Er is weer eens echt Asking Alexandria nieuws en het gaat niet om teasers of drama met ex-vocalist Denis Shaforostov. De band heeft een nieuwe track gedropt, welke onder de naam Into the Fire gaat. De track zal op een nog titelloos album van de band staan dat op 15 december uit zal komen. Voor meer informatie moet je dus nog even wachten, maar hey: we hebben een nieuwe Asking Alexandria track met Danny Worsnop als vocalist. Nog beter nieuws: er is meteen een video bij uitgebracht!

Luister/bekijk Asking Alexandria - Into the Fire

We Came as Romans releaset nieuwe track van Cold Like War

Op 20 oktober is het zo ver, dan brengt We Came as Romans zijn nieuwe album Cold Like War uit. Wij gaven het album in onze recensie al een 9/10 en we zijn niet de enige die zo enthousiast over het album zijn. We Came as Romans heeft namelijk alweer een nieuwe track uitgebracht. Ditmaal gaat het om het nummer Lost in the Moment, een van de meer poppy tracks op het album. Er zit ook meteen een video bij de track, dus je kunt naast luisteren hieronder ook meteen kijken.

Luister/bekijk We Came as Romans - Lost in the Moment

Marilyn Manson releaset track KILL4ME

Is het weer tijd om iedereen flink te shockeren? Wel als je het Marilyn Manson vraagt, die zijn superedgy getitelde nieuwe nummer KILL4ME heeft uitgebracht. De rest van de nummers op het nieuwe schijfje, Heaven Upside Down, volgen 6 oktober.

The Black Dahlia Murder brengt track uit

The Black Dahlia Murder brengt op 6 oktober zijn achtste album Nightbringers uit. Dat betekent dat je van tevoren nieuwe muziek kunt verwachten en de band voldoet aan die verwachting door Matriarch uit te brengen.

Anti-Flag staat op tegen racisme in nieuwe track Racist

Anti-Flag komt binnenkort ook met een nieuw album, op 3 november om precies te zijn. Het album heet American Fall en zal zeer waarschijnlijk tot de nok toe gevuld zijn met kritiek op het Amerikaanse politieke klimaat. De band uit Pittsburgh, Pennsylvania heeft ook al meerdere malen duidelijk aangegeven anti-Trump te zijn. In de nieuwe track, Racist, die de band heeft uitgebracht is dat goed te merken. Kijk maar naar de lyric video voor de track, welke hieronder te vinden is!

Luister Anti-Flag - Racist

The Rasmus releaset vierde track van aankomende album Dark Matters

Op 6 oktober komt het negende album van The Rasmus uit. Inderdaad, de originele datum waarop Dark Matters, zoals het schijfje heet, uit zou komen was vandaag, 22 september, maar gelukkig heeft de Finse band ons niet helemaal met lege handen laten zitten. De track Wonderman is uitgebracht om ons tot volgende week gelukkig te houden. Dan wordt er namelijk nog een nummer gereleased.

Combichrist releaset single voorafgaand aan Amerikaanse tour

Vorig jaar bracht Combichrist nog het album This Is Where Death Begins uit. We hoeven echter niet lang te wachten op nieuwe muziek, want de Industrial Metalband heeft een nieuwe track uitgebracht genaamd Broken:United. Of dit een losse single zal blijven of onderdeel wordt van een heel nieuw album is tot nu toe nog niet bekend.

Too Close to Touch komt met nieuwe track

Too Close to Touch heeft weer een nieuwe single uit! Beetje onverwacht, want het debuutalbum is nog niet heel lang geleden uitgekomen, maar altijd een leuke verrassing.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten