Zo goed als muzieknieuws week 39

Er zijn natuurlijk altijd wel concerten en nieuwe nummers om in een week over te schrijven. Toch is dit niet alles wat er in de muziekindustrie gebeurd en daar houden we je natuurlijk ook van op de hoogte! Dit is al het zo goed als muzieknieuws van de afgelopen week.

Creeper kondigt boek aan over James Scythe

Weet je nog hoe Creeper zijn debuutalbum aankondigde? Het draaide heel erg om vermissingen (de band was kwijt!) en als rode draad de vermissing van James Scythe. Dit verhaal zal nu verder uitgewerkt worden in een boek, Op 30 november zal The Last Days of James Scythe uitkomen en kun jij ook proberen uit te vinden wat er nu precies is gebeurd met Scythe. Het boek pre-orderen kan via deze link.

Nikki Sixx deelt zijn leven op creatieve wijze

Nikki Sixx heeft een tumultueus leven gehad, zoveel kun je wel stellen. Gelukkig is daar van alles over te lezen in zijn boeken, waar ook The Heroin Diaries onder valt. Om het tien-jarige jubileum hiervan te vieren, zal er een jubileum-editie worden uitgebracht op 24 oktober, die je via deze link kunt pre-orderen. Mocht je toevallig in Los Angeles zijn binnenkort, kun je nog een kijkje in Nikki Sixx’ leven krijgen – daar heeft hij namelijk zijn eerste fotografie tentoonstelling.

Igorrr deelt live set van Dour Festival

Wat is er nou leuker dan een live video? Een live video van een hele set, natuurlijk! Voor het geval je niet bij Dour Festival kon zijn om Igorrr te zien, is nu deze set in zijn geheel online geplaatst. Als je hierna dit allemaal in het echt mee wilt maken, dan kan dat ook nog: op 13 en 14 oktober zal Igorrr in, respectievelijk, Rotterdam en Arnhem staan. Voor meer informatie over de show van je keuze, klik je op de naam van de stad.

Bekijk Igorrr - Full Dour Festival Set

Of Mice & Men kondigt film aan

Of Mice & Men is al een band en een boek, maar zal nu ook een film worden! Okay, ik weet dat het boek er eigenlijk niks mee te maken heeft, maar het is een leuk feitje. De film zal bestaan uit het afgelopen tourseizoen van de mannen en gaat onder de naam Unbreakable. Hij komt op 13 oktober uit voor iedereen, maar als je lid bent van de Of Mice & Men fanclub kun je hem al vanaf donderdag bekijken.

Telethon releaset punk rock opera

Er zijn de laatste tijd niet erg veel rock opera’s geweest, maar gelukkig zijn er altijd mensen die daar verandering in willen brengen! Zo ook de band Telethon, die er gewoon zelf eentje hebben gemaakt. De rock opera, The Grand Spontanean, is maar liefst 90 minuten lang en bestaat uit 30 tracks in totaal, dus je weet meteen dat het gemiddelde nummer langer is dan de meeste punk nummers. Ben je al benieuwd geworden? De punk rock opera is inmiddels uitgebracht en kun je via deze link beluisteren.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten