DISCOVER: De kleintjes van Never Say Die!

Discover is een feature in ontwikkeling waarin je mogelijk de band van morgen ontdekt. Natuurlijk zijn er heel wat bands die graag groot willen worden, maar daar hebben zij natuurlijk jou voor nodig. Het is niet altijd makkelijk dat ene pareltje tussen de steeds grotere hoeveelheid beginnende bands te vinden. Hier hopen wij je mee te kunnen helpen door er eens in de zoveel tijd eentje uit te lichten.

Vandaag lichten we in deze feature de kleinere bands op de Impericon Never Say Die! tour uit, die donderdag 9 november in Patronaat Haarlem zal plaatsvinden. Op volgorde, van vroeg naar laat, spelen Lorna Shore, Polaris, Kublai Khan en Sworn In ieder een korte set van 25 minuten (gevolgd door Chelsea Grin, Deez Nuts en Emmure, maar die zijn al wat groter). Meestal kan je in deze tijd beslissen of je de band later nog wil beluisteren, maar niet of je daadwerkelijk fan bent van een band. Dus om er voor te zorgen dat jij weet van welke bands je merch/handtekeningen/picks/setlists/knuffels moet scoren, zetten wij ze even alle vier op een rijtje.

DISCOVER: Lorna Shore
DISCOVER: Polaris

Kublai Khan is een iets simpeler geval. Hoewel ik zelf, in tegenstelling tot Erik, wel van Atilla hou kan ook ik de band geen goede score geven. Je kan hier Erik’s review lezen, mocht je de moeite willen nemen. Long story short: wanna-be Atilla, klinkt niet echt geweldig. Je plezier vind je in de pit of aan de bar en waarschijnlijk niet op het podium. Of je gaat gewoon lekker met vrienden bespreken wat er allemaal slecht aan is.

DISCOVER: Sworn in
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten