Nieuwe tracks van Black Veil Brides & Attila en veel albumaankondigingen

Is het alweer vrijdag? Goh, wat gaat een week toch snel met zo veel nieuwe muziek. Escape the Fate, Don Broco en Sunset Neon komen allemaal met zowel een nieuwe track als een albumaankondiging en teaset Black Veil Brides nog even lekker door met een nieuwe track van zijn aankomende album Vale. Daarnaast geniet Anthony Vincent van Ten Second Songs nog even van Halloween (of maakt hij zich alvast op voor kerst) door een aantal tracks in een Nightmare Before Christmas sausje te dopen. Dit alles is slechts een greep uit wat er de afgelopen week in de muziekwereld is gebeurd, maar wij hebben hieronder al het muzieknieuws voor je verzameld!

Black Veil Brides released derde track van Vale

Een maand geleden werden we enigszins verrast door Black Veil Brides. De band bracht namelijk twee tracks van het tegelijkertijd aangekondigde album uit. Na deze een maand lang op repeat te hebben gehad, worden ze misschien enigszins saai, maar de remedie is hier: Black Veil Brides heeft gewoon nog een track uitgebracht! Hij komt als geroepen en heeft dus ook de naam When They Call My Name gekregen. Okay, dat is eigenlijk een leugen, maar het is wel lekker toepasselijk. Luister de track hieronder meteen, of keer eerst even terug naar de eerste twee tracks. Wat je ook doet, Vale, zoals het aankomende album heet, komt op 12 januari uit!

Luister: Black Veil Brides - When They Call My Name

Ten Second Songs zingt nummers in The Nightmare Before Christmas stijl

Het is nog maar 362 dagen voor het weer Halloween is, dus het is tijd om in de stemming te komen! Nou ja, je kan vast ook nog gewoon de nasleep van de vorige Halloween vieren, het ligt helemaal aan jou. De soundtrack is in ieder geval al verzorgd door Ten Second Songs, oftewel Anthony Vincent. Hij heeft twaalf verschillende nummers in de stijl van The Nightmare Before Christmas opgenomen en je weet dat dat niks anders dan goed kan zijn. Je kunt het allemaal hieronder checken.

Beluister: Ten Second Songs: 12 Songs in the Style of Nightmare Before Christmas

Hit the Lights releaset Believe in Me

Heb je nog wat te veel energie? Wil je eigenlijk wat calorieën verbranden, maar heb je geen zin om daarvoor de deur uit te gaan? Nou, zet dan snel de nieuwe Hit the Lights single aan, want dan lukt het wel! De track, Believe in Me, is lekker stuiterig en energiek, dus als je hier niet lekker los op gaat, dan weet ik het ook niet meer. Mocht je dit nou leuk vinden, dan hoef je gelukkig niet lang te wachten: de band belooft dat er volgende maand nog een nieuw nummer komt.

Beluister: Hit the Lights - Believe in Me

Attila releaset single

Attila lijkt de afgelopen tijd druk bezig te zijn geweest met nieuw materiaal. Dit is altijd een spannend moment, want je weet nu eenmaal nooit welke kant de band nu weer op zal gaan. Hij verandert ook elke keer weer, dat maakt het zo leuk. Okay, okay, ik zal het sarcasme even opzij zetten, want we kunnen nu al een voorproefje krijgen. Attila heeft het nummer Three 6 uitgebracht, wat je hieronder kunt beluisteren. Het is nog niet bekend of deze ook op een nieuw album zal staan.

Beluister: Attila - Three 6

Don Broco releaset track, kondigt album aan

Het heeft even geduurd, maar dan krijg je ook iets van Don Broco: een nieuw album, tot de nok toe gevuld met nieuwe nummers! Jazeker, het nieuwe Don Broco is eindelijk aangekondigd en er staan maar liefst 16 nummers op. Om dit te vieren, is er maar meteen een nieuw nummer uitgebracht. De track heet T-Shirt Song en is natuurlijk ook op het nieuwe schijfje te vinden. Het album heet Technology en zal op 2 februari uitkomen. De tracklist, albumart en het nieuwe nummer vind je allemaal hieronder.

Alle info over Don Broco's Technology

Avenged Sevenfold kondigt deluxe album aan

Vorig jaar kwam Avenged Sevenfold‘s The Stage als een flinke verrassing. Ditmaal zal de band niet zomaar nieuw materiaal uitbrengen, maar is er ‘gewoon’ een aankondiging voor de deluxe editie gemaakt. Het schijfje, dat The Stage: Deluxe Edition zal heten, komt op 15 december uit en zal twee CD’s bevatten. De eerste bestaat uit het al bekende materiaal, de tweede zal bestaan uit wat nieuwe nummers, eerder uitgebrachte covers en wat live materiaal. Je kunt de tracklist en albumart hieronder checken.

Alle info over Avenged Sevenfold's The Stage: Deluxe Edition

Frank Carter & the Rattlesnakes releaset Spray Paint Love

Een tijdje geleden zou Frank Carter & The Rattlesnakes openen voor Papa Roach, maar helaas moest dit toen afgezegd worden. Het lijkt er gelukkig op dat het weer iets beter gaat, want er is een nieuw nummer uitgebracht. De track gaat onder de naam Spray Paint Love. Het is nog niet bekend of er ook een album zal volgen, al zullen we ons ongetwijfeld genoeg kunnen vermaken met deze track, aangezien er meteen een video bij is gemaakt.

Beluister: Frank Carter & the Rattlesnakes - Spray Paint Love

Escape the Fate kondigt album aan, releaset track

Begint je februari al vol te raken met concerten? Weet je niet zo goed wat je allemaal kan luisteren terwijl je onderweg bent naar die concerten? Misschien kun je een gaatje vinden voor het nieuwe Escape the Fate album, want die zal op 16 februari uitkomen! Het schijfje zal I Am Human heten. Het eerste voorproefje is al meteen uitgebracht in de vorm van het nummer Empire. Er zit een lyric video bij, zodat je meteen hard mee kunt zingen. Check het hieronder!

Beluister: Escape the Fate - Empire

Sunset Neon kondigt debuutalbum aan, brengt nummer uit

Als je drie maanden aan hype niet aankunt voor het Escape the Fate album, kun je misschien naar Sunset Neon overstappen. Niet dat de muziek echt op elkaar lijkt, maar details. Sunset Neon, het nieuwe project van Blue Stahli’s Bret Autrey, heeft zijn debuutalbum aangekondigd. Zoals je vast al verwacht, is het niet erg lang wachten op het schijfje: Starlight komt op 1 december al uit. Duurt dat nou nog steeds te lang? De eerste single, You Are the Sun, is hieronder al te beluisteren.

Beluister: Sunset Neon - You Are the Sun

Alestorm kondigt jubileum-editie debuutalbum aan

Kun je geloven dat het debuutalbum van Alestorm volgend jaar alweer tien jaar oud wordt? Het schijfje mag nog steeds niet legaal drinken, maar gelukkig tikt de band zelf genoeg weg om dat gemis op te vangen. Om dit te vieren zullen er ongetwijfeld genoeg flessen erdoorheen gejaagd worden en ook wij mogen het feestje meevieren, al is het alleen via opnames. Er zal een jubileum-editie van Captain Morgan’s Revenge worden uitgebracht, waarop de welbekende nummers een nieuwe mix hebben gekregen (net zoals de favoriete cocktails van de band) en zal er een tweede CD bij worden gevoegd, met allemaal live versies. Het album zal op 26 januari uit worden gebracht. Als je nu nog niet dubbel ziet van de walmen die alleen al van de bandnaam afkomen, kun je hieronder de tracklist van de jubileum-editie bekijken.

Tracklist Alestorm - Captain Morgan's Revenge 10th Anniversary Edition
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie