Panic! at the Disco kondigt live album aan, Machine Head en Jasper Mook releasen nummers en meer

Het gaat richting het einde van het jaar, wat betekent dat er niet heel erg veel nieuw materiaal meer wordt aangekondigd of uitgebracht. Toch betekent dit niet dat er helemaal niks meer is en hebben we alsnog de nieuwtjes van de week voor je verzameld, met Panic! at the DiscoMachine HeadJasper Mook en Ten Second Songs!

Panic! at the Disco kondigt live album aan

Mis je de uitstekende liveshows van Panic! at the Disco? Of heb je er nog geen mee mogen maken? Niet getreurd, want dit kan allemaal opgelost worden met de nieuw aangekondigde live album van de band! All My Friends We’re Glorious zal op 15 december worden uitgebracht en telt maar liefst 21 nummers. Welke dat zijn, vraag je? Nou, dat kun je hieronder vinden!

De tracks op All My Friends We're Glorious

Machine Head kondigt album aan, releaset nummer

Misschien ben je niet zo van Panic! at the Disco en ben je meer van het hardere werk. Dat kan, hoor, ik zal het je niet kwalijk nemen. Je zal dan wel blijer worden van dit nieuwtje van het vorige, want Machine Head heeft een nieuw schijfje aangekondigd! Het album zal de naam Catharsis dragen en op 26 januari uitkomen. Dat is al over twee maanden, dus begin maar vast met je oren voorbereiden. Oh, dat herinnert me eraan, dat kun je waarschijnlijk het beste doen met het nieuwe nummer van de band, Beyond the Pale. Je kunt hem hieronder aanzetten.

Luister: Machine Head - Beyond the Pale

Jasper Mook releaset If You Were Not Mine

Er is natuurlijk ook wat tijd voor Nederlands talent, deze week in de vorm van Jasper Mook. Zijn debuutalbum zal in 2018 uitkomen (wat ook al bijna is, hoe is het jaar zo snel voorbij gegaan?), maar we krijgen nu al een voorproefje met de track If You Were Not Mine. Het nummer is meteen met een lyric video erbij uitgebracht, dus je kunt meteen volop meezingen. Zullen je ouders/huisgenoten/buren/huisdieren ook leuk vinden, ik beloof het!

Luister: Jasper Mook - If You Were Not Mine

Ten Second Songs zingt tien nummers in Metallica-stijl

We kennen allemaal de stijl van Metallica. Het is een… best herkenbare stijl, lijkt me. Heb je nou ooit willen weten hoe die stijl zich vertaald naar popnummers? Nee, nu niet meteen Nothing Else Matters aanhalen, dit is weer iets heel anders. Anthony Vincent (Ten Second Songs, we kennen hem allemaal inmiddels wel mag ik hopen) heeft tien popnummers in de stijl van Metallica gezet. Hier is onder andere NickelbackTaylor Swift en Outkast voor gebruikt. Ben je al benieuwd? Je kunt het hieronder allemaal beluisteren.

Luister: Ten Second Songs - 10 Songs in the Style of Metallica
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie