Eerste showaankondigingen van 2018

Ben ik de enige die nog steeds automatisch 2017 typt in plaats van 2018? Vast niet, er zijn genoeg memes over. Ach, je went er vanzelf aan, zoals elk jaar. Het lijkt erop dat ik dit jaar ook weer genoeg oefening met het jaartal ga krijgen, want 2018 is al goed begonnen met showaankondigingen, dus dat belooft wat! Zo heeft Paaspop een flink aantal nieuwe namen, gaat de Groene Engel duistere tijden tegemoet, gaan we springen in Dynamo en nog meer.

Paaspop kondigt nieuwe namen aan

Paaspop is een van de eerste festivals in het jaar en dat kun je onder andere merken aan de al goedgevulde poster van het festival. Meer dan de helft van de artiesten zijn inmiddels al aangekondigd en daar zijn er deze maand alweer een flink aantal bijgekomen! Het gaat om de volgende namen: Triggerfinger, Rico & Sticks, JeBroer, Lady Bee, Omar Souleyman, The Urban Voodoo MachineDanny Panadero, Dave Budha, De Lievelings Dj’s van je Zusje, Loco Loco Discoshow, Praia del Sol, The TurbansBastille, Black Label Society, Ronnie Flex & Deuxperience, DeWolff, Jeremy Loops, Dyna, Kadavar, Maan, Mr. Polska, The Overslept, VUUR, Altin Gün, Baloji, Crooxs, Green Lizard Tribute to Nirvana, Høken met de Heinoos, The Stand-Up Club en Van Binsbergen Trio. Ook is de dagindeling voor zover bekend meteen online geplaatst. Je kunt deze vinden, samen met alle overige informatie en tickets, via deze link.

Submit Fest vult poster aan

De eerste namen voor de tweede editie van Submit Fest waren vorig jaar al gekomen. Een nieuw jaar betekent nieuwe namen, natuurlijk, en daar heeft het festival ook voor gezorgd! Ditmaal zijn er slechts twee namen aangekondigd, maar elke naam is er weer eentje. De nieuwe toevoegingen aan de poster zijn Carcer City en Death Remains. Ben je al overtuigd van dit festival? Dan kun je hier klikken om tickets te kopen. Als je nog niet overtuigd bent, koop dan alsnog je ticket om op het festival zelf overtuigd te worden!

Dodecahedron naar Groene Engel

Heb je zin in een avondje snoeiharde metal? Kijk dan niet verder… wacht, nee, kijk dan vooral wel verder, dan krijg je de informatie die je nodig hebt. Op 10 maart zal Dodecahedron in de Groene Engel te vinden zijn, samen met voorprogrammma’s The Flesh en Wrang. Een ticket hiervoor kost je €15,00. Plus, niet geheel onbelangrijk, je steunt er ook nog de Nederlandse scene mee, want de heren komen gewoon uit deze lage landen! Voor meer informatie en tickets kun je hier klikken.

Moose Blood naar Dynamo

Zin in een avondje onvervalste poppunk? Dan zit je op 9 juni gebakken bij Dynamo, want de heren van Moose Blood komen weer terug! Na een jaartje overgeslagen te hebben, komt de band gewoon weer terug naar Eindhoven. Niet dat Moose Blood Brabant uit is geweest, want vorig jaar was de band in Tilburg om het voorprogramma van A Day to Remember te verzorgen. Tickets voor deze show kosten €16,43 en kun je via deze link bestellen.

Aftershow Paramore bekend

Het is bijna tijd voor Paramore om weer in het land te zijn! Op 16 januari zullen de dame en heren in AFAS Live te vinden zijn. De opener is al gevonden, de main act was natuurlijk al meteen aangekondigd, maar hoe sluit je zo’n show eigenlijk goed af? Nou, door de heren van The Overslept te vragen voor de aftershow! Mocht je dus na Paramore’s set nog niet echt naar huis willen, kun je nog even door om lekker door te blijven dansen. Wil je hierbij zijn? Klik dan hier.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie