Complexity Fest maakt line-up compleet, Nine Inch Nails en Avenged Sevenfold naar Nederland en meer

Het is een drukke week geweest voor ons – bijna het hele team is de afgelopen dagen wel bij een of andere show geweest. De live reviews van verleden shows zijn natuurlijk allemaal op de site te vinden, maar wat voor reviews zullen er in de toekomst zijn? Hieronder vind je een overzichtje van mogelijk toekomstige shows waar wij (of jij, natuurlijk!) misschien wel bij gaan zijn. Laat ons vooral weten met welke aankondiging jij blij bent deze week, maar niet voordat je jezelf hieronder helemaal up-to-date hebt gemaakt met de meest recente aankondigingen.

Nine Inch Nails naar AFAS Live

Het is alweer vier jaar geleden sinds de heren van Nine Inch Nails in Nederland zijn geweest. Toen stond de band nog in de Heineken Music Hall, ditmaal is de AFAS Live de uitverkoren zaal geworden… Wat, is dat gewoon dezelfde zaal? Alleen een andere naam? Nou ja zeg. In ieder geval zijn tickets €56,10 en kun je vanaf vrijdag 9 februari (10:00) je toegangsbewijs voor deze show scoren. Op 27 juni zal dit feestje dan plaatsvinden. Voor meer informatie klik je hier.

Complexity Fest maakt laatste namen bekend

Het is alweer bijna tijd voor Complexity Fest – op 23 en 24 februari zal dit festival in het Haarlemse Patronaat staan. Dat betekent dus ook dat het tijd is om de line-up compleet te maken en dat is bij deze gebeurd! De laatste namen voor dit festival zijn KaoteonGizåh en IDEK. Voor meer informatie, inclusief natuurlijk de ticketprijzen en tickets zelf, kun je via deze link vinden.

Voorprogramma Fall Out Boy bekend

Het nieuwe schijfje van Fall Out Boy zit waarschijnlijk al een tijdje in je hoofd en dat zal ook nog wel een poosje zo blijven – op 4 april kun je de nieuwe nummers pas live horen. Nou moet je natuurlijk goed opgewarmd zijn voor je los kan gaan in de AFAS Live en hier zijn maar liefst twee voorprogramma’s voor geregeld. MAX en Against the Current zullen ervoor zorgen dat je dansspieren helemaal klaar zullen zijn voor Fall Out Boy. Voor meer informatie klik je hier.

Avenged Sevenfold naar Strijp-S

Heb je even geen zin om richting de Randstad te gaan voor een show? Niet getreurd, want Avenged Sevenfold zal ergens anders in het land staan! De heren zullen naar het Eindhovense Strijp-S komen, wat betekent dat je gezellig onder de sterrenhemel naar de sterren op het podium kan gaan kijken. Toch maar goed dat de show op 12 juni is, dan zou het weer iets warmer moeten zijn! Tickets kosten €50,00 en gaan 9 februari om 10:00 ’s ochtends in de voorverkoop. Meer informatie? Beweeg je muis dan naar deze link en klik erop.

Dead Cross naar Melkweg

We gaan toch weer terug naar Amsterdam voor deze volgende aankondiging. Gelukkig kan dat tegenwoordig eens in de tien minuten, met die nieuwe dienstregeling! Anyway, de heren van Dead Cross zullen op 10 juli naar Melkweg komen. Met onder andere Dave Lombardo (ex-Slayer en nog veel meer) en Mike Patton (Faith No More) in de band moet dat wel heftig worden! Tickets kosten €25,55 en gaan 9 februari om 10:00 ’s ochtends in de voorverkoop. De rest van de informatie vind je via deze link.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie