Nieuw materiaal van The Wonder Years, Northlane, Caliban en veel meer

We zijn inmiddels aangekomen in de tweede maand van het jaar. Als je nu schrikt: dat deed ik ook, het voelt alsof ik nog een paar weken heb voor ik mijn goede voornemens definitief als verloren moet verklaren, maar nee. Aan de andere kant schrijf ik nu wel 2018 in plaats van 2017, dus dat is een begin. Intussen gaat 2018 gestaag door en is er natuurlijk weer flink wat nieuws uitgebracht en aangekondigd. Wat dit allemaal is? Dat lees je hieronder!

The Wonder Years kondigt album aan, brengt single uit

Er was al wat geteased, maar deze week is er een stuk meer duidelijkheid gekomen rondom The Wonder Years. Op 6 april zal het nieuwe schijfje uitkomen en deze zal de naam Sister Cities dragen. De eerste single, die ook al Sister Cities heet, is ook al uitgebracht. Dat was het nog lang niet, want ook de tracklist en albumart is online geplaatst. Daarbij komt nog… Oh, nee, dat was het dan weer wel. Je kunt alles hieronder vinden!

The Wonder Years' tracklist, albumart en nieuwe single

TesseracT kondigt album aan, brengt nummer uit

Ook TesseracT zal in april met nieuw materiaal komen. Dit zal wel iets langer wachten zijn – op 20 april zal het schijfje Sonder uitkomen. Kun je nu al niet meer wachten? Dan is de eerste single al vorige zomer uitgebracht. Jazeker, Smile zal op het nieuwe album te vinden zijn, in een uitgebreidere versie. Mocht je toch meer willen, dan kun je ook de allernieuwste single beluisteren, Luminary. Je vindt deze track, samen met de rest van de tracklist en albumart, hieronder.

TesseracT's tracklist, albumart en single

Northlane kondigt live album aan

Heb je Northlane het afgelopen jaar live kunnen zien? De band was ongeveer overal te vinden, dus waarschijnlijk is je antwoord daar ja op. Als je herinneringen op wilt halen (of de band toch gemist hebt), dan kan dat op 16 maart, want dan komt het nieuwe live album van de band uit! Het live schijfje zal Analog Future heten en is over de hele wereld opgenomen. Northlane heeft hoogstpersoonlijk de beste nummers van de beste shows uitgekozen, dus je weet dat je het beste krijgt. Om dit alvast te bewijzen is Citizen meteen uitgebracht, die van de show in Melbourne komt. De tracklist, albumart en Citizen kun je allemaal hieronder vinden.

Alle bekende informatie van Analog Future

Black Foxxes releaset single

Volgende maand zal Black Foxxes met een nieuw schijfje komen. Op 16 maart zal Reiði aan de wereld worden voorgesteld. Om ons nog even lekker te maken voor dit schijfje is er nu nog een nummer van uitgebracht. De track Manic in Me is al uitgebracht (inclusief video!) en kun je hieronder vinden.

Luister: Black Foxxes - Manic in Me

Caliban brengt nummer uit

Ik zou april maar alvast vrijmaken als ik jou was, want er lijkt flink veel nieuw materiaal aan te komen in die maand. Je hebt dus alle vrije tijd nodig om alles te kunnen beluisteren! Ook Caliban zal in april een schijfje uitbrengen, Elements geheten. Als je nou niet de mogelijkheid hebt om een hele maand vrij te nemen, kun je alvast een begin maken met de nieuwe single van de band. Deze heet Intoxicated en vind je, net zoals altijd, hieronder.

Luister: Caliban - Intoxicated

Turnstile releaset I Don’t Wanna Be Blind

Waar het merendeel van de bands in dit overzicht in april een nieuw album uit zal brengen, valt Turnstile een beetje buiten de boot. De band zal namelijk in februari een schijfje uitbrengen. Oh ja, dat is deze maand al! Het is nog wel een paar weken wachten: op 23 februari komt Time & Space uit. Tot die tijd kun je nog van het nieuwste nummer genieten, I Don’t Wanna Be Blind geheten.

Luister: Turnstile - I Don't Wanna Be Blind

Milestones releaset track

Op 23 februari zal er nog meer uit worden gebracht: ook Milestones zal dan een nieuw album ter wereld brengen, Red Lights geheten. Je raadt het vast niet, maar ook deze band heeft nog een voorproefje uitgebracht om je hopelijk te laten watertanden voor de rest van het materiaal. Dit meest recente voorproefje gaat onder de naam BitterSweetHeart en je kunt hieronder beluisteren hoe die smaken precies samenkomen.

Luister: Milestones - BitterSweetHeart
Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie