Louder Than Words overgenomen door All Things Loud in miljoenendeal

Na weken van voorzichtig benaderen, dagen van overleg en uren met onze gloednieuwe advocaat te hebben gesproken, zijn wij eindelijk klaar om het grootste nieuws in ons bestaan met jullie te delen. Het is lang genoeg geheim geweest, we zijn klaar voor de volgende stap.

In onze gezamenlijke queeste om over alle luide dingen te schrijven, hebben wij van Louder Than Words besloten om het aanbod van All Things Loud te accepteren en onder hun hoede verder te gaan. Door deze deal kunnen wij over meer dan alleen luidere woorden schrijven en eindelijk ook eens over goede muziek posten. Daar komt nog bij dat Engels natuurlijk beter is dan Nederlands, dus hoeven we ons niet meer te limiteren tot een taal waar niemand in probeert te zingen. De rest van onze statement kun je hier vinden, bij All Things Loud.

Wij willen iedereen bedanken die ons al die tijd heeft gevolgd en benadrukken dat we ons best hebben gedaan om integer te blijven, maar deze deal was te goed om te laten liggen. Toedels!

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie