Oliver Sykes sloopt tafel Coldplay op NME Awards

Bring Me the Horizon 300x200Vannacht vonden de NME Awards plaats in Austin, Texas. Deze verliepen aardig rustig, maar dit was allemaal nog voordat Bring Me the Horizon liet aan de wereld zien wat hij allemaal in huis had.

Als er één ding is dat frontman Oliver Sykes duidelijk heeft gemaakt, is het dat je niet de album art van zijn band moet jatten. Als je dat wel doet, well, dat valt hier beneden te zien. Bring Me the Horizon was aanwezig om het nummer Happy Song op te voeren. De band heeft ook nog de Innovation Award mee naar huis mogen nemen tijdens de ceremonie.

UPDATE 16:05

Oliver Sykes heeft een uitleg gegeven aan Music-News over waarom hij op Coldplay’s tafel is gesprongen. “Ik mikte niet op Coldplay’s tafel maar dat gaat natuurlijk niemand meer geloven… Als je wist dat je nog een minuut over had, zou je op Coldplay’s tafel springen of zou je op Yoko Ono’s tafel staan? Alleen maar omdat Yoko… ik wilde niet ook haar leven riskeren!” Toetsenist Jordan Fish voegde er nog aan toe dat de actie mogelijk te maken had met wat champagne.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten