Paul McCartney en Doe Maar naar Pinkpop

Pinkpop 300x200Komende woensdag, 17 februari, vindt traditiegetrouw de Pinkpop presentatie in Paradiso plaats waarin een grote lading namen die op de komende editie van Pinkpop zal staan. Echter is het wachten met het uitbrengen van geweldige geheimen soms moeilijk en kan ook de organisatie het niet langer voor zichzelf houden.

Zo’n geval was het ook vandaag. De organisatie van Pinkpop heeft namelijk bekend gemaakt dat niemand minder dan Paul McCartney het festival af zal sluiten. Ook werd gisteravond bekend gemaakt dat het Nederlandse Doe Maar op het affiche zal prijken. Hopelijk stilt dit je honger voor meer namen tot woensdag, wanneer je via deze site en natuurlijk de socials volledig op de hoogte zult worden gehouden van welke andere bands dit jaar op Pinkpop terug te vinden zullen zijn.

De ticketprijzen voor deze editie zijn inmiddels ook bekendgemaakt. Een 3-daags ‘weekendticket’ zal dit jaar 195,- euro kosten. Daarmee is deze 15 euro gestegen ten opzichte van vorig jaar. Een dagticket zal hetzelfde kosten als vorig jaar, deze is namelijk 95,- euro. De tickets zullen op zaterdag 20 februari vanaf 10:00 uur in de voorverkoop gaan. Nog even opletten voor wanneer je met een grote groep vrienden wilt gaan: er kunnen dit jaar maar 4 tickets per transactie worden gekocht.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten