Rob Zombie plaatst video online

Photo credit: Neil Lupin

Photo credit: Neil Lupin

Heb je nog nooit een alienpenis gezien? Ik tot voor kort ook niet. Als je dit zo wilt houden, dan zit er bovenaan het beeld (Links voor Mac gebruikers, rechts voor Windows gebruikers) een rood kruisje waar ik je in dit geval aanraad op te klikken.

Als je nog steeds aan het lezen bent, ga ik ervan uit dat je nog steeds benieuwd bent naar het volgende nieuws (maar zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb). Rob Zombie heeft vandaag de video voor het nummer Well, Everybody’s Fucking in a U.F.O. uitgebracht. Waarschijnlijk kan je nu al raden waar die alienpenissen in voorkomen. Veel plezier met de video! (P.S. voor meer gekkigheid: het album waar dit nummer op zal staan, The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser, zal op 29 april uitkomen.)

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten