Combichrist maakt albumdetails bekend

Combichrist 2 300x20011 juni zullen de heren van Combichrist weer in Nederland te vinden zijn. Nu is het altijd wel heel leuk als er tijdens een concert nieuwe nummers gespeeld worden. Gelukkig zal de band voor veel nieuw materiaal zorgen!

Het nieuwe schijfje van de band, This Is Where Death Begins, zal namelijk op 3 juni uitkomen. Dat geeft je wel maar acht dagen om de lyrics uit je hoofd te leren, maar dat moet te doen zijn. Motionless in White frontman Chris Motionless en MXMS zangeres Ariel Levitan zullen op het schijfje te horen zijn. De tracklist en albumart kun je hieronder vinden. Nu is het wachten op het eerste nummer!

Tracklist This Is Where Death Begins

1. We Are the Plague
2. My Life My Rules
3. Glitchteeth
4. Exit Eternity (feat. Ariel Levitan)
5. Skullcrusher
6. Time Again
7. Destroy Everything
8. Tired of Hating You
9. Don’t Care How You Feel About It
10. Blackened Heart
11. Pay to Play (feat. Chris Motionless)
12. Slakt
13. Black Tar Dove Pt.1
14. Black Tar Dove Pt.2
15. Homeward (feat. Ariel Levitan)

Combichrist albumart

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten