Five Finger Death Punch reageert op aanklacht label

Five Finger Death Punch 300x200Een paar dagen geleden werd bekend dat het label vanĀ Five Finger Death Punch, Prospect Park, de band wil aanklagen. Volgens het label wil de band zo snel mogelijk muziek naar buiten brengen om van de problemen rondom frontman Ivan Moody te profiteren. De band gaf toen al aan dat hier volgens de leden niks van klopte.

Vandaag is er een uitgebreidere statement online gekomen vanuit de band. Hierin wordt onder andere verteld dat het label probeert om wat extra geld uit de band te persen. De band heeft een aantal jaar geleden het managen bij het label vandaan gehaald omdat het niet werkte, maar nu moet er nog een laatste album komen voor het publishing contract.

Het label zegt dat het nieuwe materiaal oud klinkt, maar volgens de band is er meerdere malen gezegd dat het nieuwe materiaal juist sterk en nieuw klinkt. Ook beweren de cijfers van de vorige albums iets anders dan wat het label nu zegt volgens de band. Er zijn ook problemen geweest tussen het label en de producer vanĀ Five Finger Death Punch. Als laatste ontkracht de band dat er winst gemaakt wordt over de rug van Moody’s problemen. Het label zou hem juist niet hebben gesteund. Het volledige statement kun je hier lezen.

LTJ_1000X178_banner

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten