Dance Gavin Dance naar Nederland voor twee shows

Dance Gavin Dance 300x200Dance Gavin Dance komt later deze week, op 13 mei, met een live album dat onder de naam Tree City Sessions gaat. Toch kun je dit zien als slechts een teaser, want voor het echte werk komt de band later dit jaar nog tweemaal naar Nederland toe.

Het gaat hier om de data 25 en 26 november. Op 25 november zal Dance Gavin Dance in het Haarlemse Patronaat staan en op 26 november in Dynamo in Eindhoven. Een standaardoptreden wordt het trouwens niet. De band zal namelijk ook oud-vocalisten Kurt Travis en Jonny Craig (Slaves) meenemen om de nummers uit hun tijdperk op te voeren. Over een voorprogramma is momenteel nog niets bekend, maar wie heeft dat eigenlijk nodig als je vier vocalisten hebt. De tickets voor beide optredens gaan op 11 mei om 10:00 uur in de voorverkoop. Meer informatie over het optreden in Haarlem kun je hier vinden. Meer informatie over de Eindhovense show hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten