Hatebreed strooit as overleden fan uit op podium

Hatebreed 300x200Als je een diehard fan bent van een band, kan het zomaar je wens zijn dat je uitgestrooid wil worden bij een optreden van deze band. Zo zou ik het wel cool vinden bij een optreden van The Rasmus of Blue Stahli te worden uitgestrooid.

Toch moet je het wel meer dan gewoon ‘wel cool’ vinden om door je favoriete band te worden uitgestrooid, want het is een enorme eer. Om eindelijk maar eens aan te komen bij het punt van dit artikel: Dennis Guyot, een diehard Hatebreed fan, vond dit een heel stuk meer dan ‘wel cool’, het was namelijk zijn laatste wens en deze is gisteren door de band vervuld. Dat was niet het enige, ook werd het nummer As Diehard as They Come werd ook aan hem opgedragen door de band. Het is trouwens niet de eerste keer dat dit de afgelopen tijd is gebeurd. Een week geleden werd nog een fan uitgestrooid bij een optreden van Dying Fetus.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten