INTERVIEW: The Overslept

The Overslept 900x600Degenen die onze Facebook in de gaten houden hebben het waarschijnlijk al gezien: tijdens Jera On Air hebben we een aantal interviews gehouden! De eerste van de serie isĀ The Overslept, een poprock band uit Hilversum. De heren hebben een leuke set gespeeld tijdens het festival (waar je in onze review hier meer over kunt lezen) en natuurlijk ook een leuk interview gedaan! Het interview kun je hieronder vinden.

Als je op de hoogte wilt blijven van wanneer de volgende interviews online komen, kun je natuurlijk de site en socials in de gaten houden. Je kunt je ook op ons YouTube kanaal abonneren om helemaal niks te missen!

P.S. De thumbnail is niet helemaal goed overgekomen, daar werken we aan! We wilden dit interview gewoon zo graag met jullie delen dat we niet langer konden wachten. De video werkt gewoon.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten