Nieuw nummer twenty one pilots online

twenty one pilots 300x200Als je gisteravond laat nog wakker was, ergens rond drie uur ’s nachts, heb je misschien al iets meegekregen van de hype. Er was plots een nieuw twenty one pilots nummer online verschenen en de band Tweette rond dezelfde tijd de morse code voor take it slow.

Het nieuwe nummer gaat onder de naam Heathens en de Tweet van de band is één van de eerste lyrics in de track. Toeval? Nee, niet echt! Het gerucht gaat dat de band het nummer zelf heeft gelekt, maar dat is nog niet zeker. Het nummer lijkt ook voor de soundtrack van de Suicide Squad film te zijn, maar ook dit is nog niet bevestigd.

Wat wel zeker is, is dat de track vanochtend al op 3FM is gedraaid. De uitzending kun je via deze link beluisteren en het nummer komt rond 2 uur en 25 minuten op de webversie van de site. (Let op: hij begint bij -1 uur, dus je moet skippen tot de timestamp 2:25:00!)

UPDATE

Het nummer is inmiddels ook op Spotify te vinden! Nog meer nieuws: het is nu ook zeker dat de track voor de Suicide Squad soundtrack is. Veel luisterplezier!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten