Bastille streamt nummer

Bastille is inmiddels al bijna een heel jaar zijn fans aan het teasen met nieuwe muziek op festivals en hier en daar een single. Gelukkig is inmiddels bekend dat we maar tot 9 september hoeven wachten tot het langverwachte tweede album, Wild World, zal worden uitgebracht.

Ondanks dat dit heel fijn nieuws was, is het natuurlijk nooit genoeg. Daarom kunnen we nu nog een keertje juichen met de release van de track Fake It. Bastille frontman Dan Smith gaf in een gesprek met Brits muziekblad NME wat meer informatie over de track: “Het is een van de laatste nummers die we voor het album gemaakt hebben en het is een van onze favoriete tracks. Het was leuk om een knikje te geven in de richting van de muziek die we liefhebben tijdens het samenstellen van de zware 808 baslijn die uit het niets komt.

Als je de track nog steeds niet hebt aangezet, doe dat dan snel om te luisteren waar Dan het precies over heeft. Fake It kun je natuurlijk hieronder vinden. Wil je de track later dit jaar mogelijk live horen? Dan kun je in november naar het Bastille optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten