Dance Gavin Dance kondigt album aan

Dance Gavin Dance 300x200Albumaankondigingen zijn zo ongeveer het leukste nieuws dat een band kan geven. De band Dance Gavin Dance kan zo ook vandaag zijn fans heel blij maken met een aankondiging: er komt een zevende album aan! Het album heet Mothership en zal op 7 oktober uitkomen. Het is nog niet heel lang geleden sinds het laatste album van de band, Instant Gratification, uitkwam in april 2015. Maar hé, je zal niemand horen klagen dat er alweer een nieuw album aan zal komen.

Om het nieuws nog beter te maken, heeft Dance Gavin Dance het niet alleen bij een aankondiging gehouden. De album-art en tracklist zijn ook meteen bekend gemaakt! Het album zal 13 (waarschijnlijk) heerlijke tracks hebben om je oren een plezier te kunnen doen. Natuurlijk hebben we de tracklist hieronder neergezet, zodat je alvast kunt filosoferen over wat Mothership je zal kunnen bieden.

mothership 300x300Tracklist Mothership:

 1. Chucky vs. the Giant Tortoise
 2. Young Robot
 3. Frozen One
 4. Flossie Dickey Bounce
 5. Deception
 6. Inspire the Liars
 7. Philosopher King
 8. Here Comes the Winner
 9. Exposed
 10. Betrayed by the Game
 11. Petting Zoo Justice
 12. Chocolate Jackalope
 13. Man of the Year
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten