NOFX maakt albumdetails bekend, brengt nummer uit

NOFX 2 900x600NOFX is op dit moment hard bezig aan het inmiddels dertiende album. “Wow!” denk je dan, en “Wow!” is het ook. Het album gaat First Ditch Effort heten en zal op 7 oktober uitkomen. Dat is nog een tijdje weg, maar wees niet getreurd, er is nu genoeg nieuws om je even bezig te houden! Ten eerste zijn er meer details over het album bekend gemaakt, zoals dat het dertien nummers heeft (hoe kan het ook anders?). De tracklist en albumart zijn ook bekend gemaakt. Het schijfje zal er als volgt uit gaan zien:

 

NOFXalbumTracklist First Ditch Effort:

1. “Six Years on Dope”
2. “Happy Father’s Day”
3. “Sid and Nancy”
4. “California Drought”
5. “Oxy Moronic”
6. “I Don’t Like Me Anymore”
7. “I’m A Transvest-lite”
8. “Ditch Effort”
9. “Dead Beat Mom”
10. “Bye Bye Biopsy Girl”
11. “It Ain’t Lonely at the Bottom”
12. “I’m So Sorry Tony”
13. “Generation Z”

Is dat genoeg NOFX voor vandaag? Mooi niet! De band heeft ook meteen het eerste nummer, Six Years On Dope, uitgebracht. Beter nog, ze hebben het nummer uitgebracht met een video! Het nummer heeft te maken met alcohol en drugsgebruik van de bandleden door de jaren heen. Ook enthousiast geworden nu? Begrijpelijk, daarom hebben we de video voor je hieronder neergezet.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten