Coheed and Cambria brengt video uit

Coheed and Cambria 300x200Het is altijd een leuke verrassing als er plots een stuk nieuws uit een band op je tijdlijn verschijnt. Zo heeft in dit geval Coheed and Cambria plots een video uitgebracht voor het nummer Bridge and Tunnel. Misschien dat die titel je niet bekend in de oren klinkt. Ik zal het even uitleggen voor je.

Op 19 augustus heeft de band een deconstructed deluxe-versie uitgebracht van zijn meest recente album, The Color Before the Sun. Naast de tien originele tracks zijn er op dit album ook heel veel extra’s te vinden, namelijk studio demo’s, bootlegs en twee bonus demo songs. Bridge and Tunnel valt onder die laatste categorie. Blijkbaar verdiende dit nummer wat extra aandacht en is er ook een video bij gemaakt. Het leuke is: als je nog iets verder naar beneden kijkt, zie je ook ineens die nieuwe video in je blikveld verschijnen. Veel kijk- en luisterplezier!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten