Frank Carter & the Rattlesnakes kondigt album aan, releaset track(s)

Frank Carter & the Rattlesnakes 900x600Het Frank Carter & the Rattlesnakes optreden op Jera on Air is één van de mooiste optredens binnen het genre dat ik ooit gezien heb. Daarom ben ik tegenwoordig extra blij als er nieuws over de band is.

Nieuw album

En oh jemig, er is me hier toch een lading nieuws van de band, maar laat ik bij het begin beginnen. Frank Carter & the Rattlesnakes heeft een nieuw album aangekondigd genaamd Modern Ruin. Het album zal 12 tracks bevatten en zal uitkomen op 27 januari. De album art en tracklist zijn ook meteen vrijgegeven en zijn hieronder terug te vinden. Het album zelf is hier te pre-orderen.

Tracklist Modern Ruin:

  1. frank-carter-the-rattlesnakes-modern-ruin-albumBluebelle
  2. Lullaby
  3. Snake Eyes
  4. Vampires
  5. Wild Flowers
  6. Acid Veins
  7. God Is My Friend
  8. Jackals
  9. Thunder
  10. Real Life
  11. Modern Ruin
  12. Neon Rust

Nieuwe track(s)

De hele aankondiging van dit album werd gedaan op (een livestream van) een optreden dat Frank Carter & the Rattlesnakes op een geheime locatie in London gaf. Hier werden ook een aantal van de nieuwe tracks gespeeld. Gelukkig begrijpt de band ook dat je niet per se zit te wachten op muziek die met een microfoon van een videocamera is opgenomen, dus is ook meteen de studioversie van de track Lullaby online gezet. Hieronder kun je zowel de nieuwe track beluisteren als de livestream terugkijken, voor het geval je deze gemist hebt.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten