Heineken Music Hall krijgt nieuwe naam

heineken-music-hall900x600Je leest het goed: binnenkort zal de afkorting HMH niet meer in geheugen gegrift hoeven staan en zal je niet meer meteen aan bier denken als je kaarten voor een concert aan het bestellen bent. Helaas is het ook geen  erg vertraagde 1 april-grap (althans, zover ik weet is het dat niet). De Heineken Music Hall zal volgend jaar niet meer de naam Heineken Music Hall dragen, maar AFAS live heten.

De verandering in de naam zal per 1 januari 2017 worden doorgevoerd, ook zijn er enkele andere veranderingen en stijl en aanpak aangekondigd. Zo verandert bijvoorbeeld de gehele voorgevel van het pand. De directeur van AFAS, Bas van der Veldt, geeft enkele argumenten om de veranderingen goed te praten: “Die naam is te lang en teveel op muziek gericht, terwijl er ook andere evenementen plaatsvinden, […]” en “Bovendien bekt de afkorting HMH ook niet lekker en is de naam Heineken daarin verdwenen.” 

Voordat je meneer van der Veldt groot gelijk geeft of een ontzettende klootzak vindt, heb je nog enkele maanden om eraan te wennen. Misschien zullen alle veranderingen voor het publiek nog meevallen ook, want waar AFAS Live klinkt als een hippe versie van een bingo en karaoke-evenement, is de insteek van van der Veldt nog ongeveer gelijk aan die van menig muziekliefhebber: “Net als sport en theater is muziek pure emotie, mensen worden er door geraakt. (…) Met AFAS Live zien we ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen.”  Als laatste nieuws moet je weten dat Heineken wel het vast geschonken bier blijft.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten