Enter Shikari kondigt komst nieuw album aan

Enter Shikari 300x200Een album aankondigen kan met een lange tekst gebeuren, of gewoon kort maar krachtig. Enter Shikari zit er een beetje tussenin. Frontman Rou Reynolds liet de fans op Instagram weten dat er vanaf volgende week gewerkt zal gaan worden aan een nieuw album.

Onder een foto van zichzelf is er een bedankje te vinden voor alle fans die het nieuwste album, The Mindsweep, hebben gekocht, naar een show is geweest en zijn support voor de band heeft getoond. Vervolgens wordt Rou een beetje poëtisch: “Het tijdperk van The Mindsweep is tot een einde gekomen.” Dat maakt ons een beetje droevig, maar Rou belooft dat het volgende album het beste album ooit zal worden. Nou Rou, onze verwachtingen zijn hoog en we kunnen niet wachten tot de eerste voorproefjes!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten